Joggingbyxor herr

Bara för att man tränar på gymmet eller i löpspåret behöver inte det betyda att man måste ha på sig tighta träningsbyxor i nylon eller polyester. Och man behöver inte bara ha på sig joggingbyxor i samband med träning utan de passar lika bra när man slappar i soffan, går runt på stan eller bara vill ha en mysig och bekväm dag hemma.

Här har vi valt ut snygga joggingbyxor till herr för både slappa soffdagar och träningspass. Finns i både grått, vitt, blått och andra färger.

Visar 1–20 av 64 resultat

Joggingbyxor till honom (både med och utan mudd)

Ett par joggingbyxor kompletteras gärna med en hoodie eller luvtröja för att få till en komplett bekväm träningsoutfit. Joggingbyxor finns i många olika färger, material och passformer. Vanlig färg på joggingbyxor för män är basfärger som grått, vitt och svart.

Vanliga material på både joggingbyxor till herr och andra bekväma plagg är så kallat sweatshirttyg, det är ett material som innehåller både bomull och polyester för både bekvämlighet, mjukhet och för att få ett slitstarkt tyg. En vanlig fördelning är runt 70 % bomull och 30 % polyester, men även andra proportioner förekommer.

Mudden är själva kanten på byxor, tröjor och andra kläder. I den här kategorin hittar du joggingbyxor både med och utan mudd, beroende på dina preferenser.